Mulțumiri pentru sprijin

Mulțumiri pentru sprijin

Pe lângă recunoștința adresată colegilor și pacienților pentru ajutorul voluntar primit, permiteți-mi  să vă împărtășesc gândurile mele cele mai sincere despre sponsorizare.

Mulți consideră că nu există fapte necondiționate. Orice persoană la un moment dat  oferă ajutor celorlalți dintr-o motivație interioară sau contextuală. Și acest lucru nu înseamnă că ajutarea în sine trebuie condamnată, din contră, fiecare comunitate trăiește prin întrajutorare reciprocă și colaborare. Însă este important, faptul că trebuie să observăm caracterul uman și ce se ascunde în spatele fiecarei donații. Nu are sens să prezinți, să expui caracterul un om. Este de ajuns să îi cunoaștem acțiunile, faptele lui, prin care cu siguranță îi cunoaștem caracterul.

Prin prisma ideii, că trebuie găsit o latură bună și în momente critice, afirm că această perioadă grea ne-a condus la recunoașterea multor adevăruri. Printre acestea în primul rând am aflat cine sunt cei care vor să ne ajute activitatea cu tot sufletul, cei care au înțelegere, răbdare și  încredere în instituția noastră. Încrederea în profesionalismul nostru, și gândul că ajutorul acordat a fost investit într-o cauză nobilă este cel mai de preț ajutor pentru noi.

Noi luptăm pentru viața și sănătatea oamenilor. Și nu o facem pentru recunoștința ce se poate putea obține prin această muncă. Menținerea sănătății oamenilor, al vieții, dar și păstrarea valorilor vieții nu este un instrument ci este un scop și o vocație. Suntem foarte recunoscători pentru posibilitatea de a cunoaște persoane și instituții, care din motivația sufletească și din virtutea caracterului uman ne sprijină spitalul și susține în activitatea noastră.

Pe scurt, mulțumesc omenia și decizia izvorâtă din caracterul uman de a sprijini spitalul nostru.

 

Manager,

Lukács Antal


Lista sponsorilor.

Comunicat

Pe această cale vă informăm că în data de 3 decembrie 2020, direcția națională anticorupție (DNA), în baza unui …

Informare elaborată de Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc Metodologia de supraveghere a sindromului respirator acut  cu noul coronavirus (COVID-19)

Scopul descrierii situației epidemice este comunicarea informațiilor privind modoului de răspândire a epidemiei și aplicarea …